10x originele kraamcadeaus

Kim Jacobs - 23/09/2016
originele-kraamcadeaus

Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau voor een mama of wil je zelf een wishlist maken met originele kraamcadeaus die je kunt vragen aan je kraamvisite? Dan heb ik iets leuks voor je… In onderstaande video laat ik namelijk 10 super leuke en originele kraamcadeaus zien die ik heb gekregen van vrienden en familie.

Nu ben ik natuurlijk benieuwd: wat is jouw meest originele kraamcadeau dat je hebt gekregen na de bevalling?

Mijn top 10 originele kraamcadeaus:

1. Scrabble letters van hout
2. Romper: jemappelledenise@live.nl
3. Boek: 500 baby en peuter gerechten
4. Boek: Oei ik groei
5. Super grappig: Soggs
6. Mama & dochter armbandjes
7. Mijlpaalblokken HIP EN HOUT
8. Geboortekaartje klok: m.snepvangers@casema.nl
9. Geboortekaartje kinderstoel
10. Knuffel

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.