10x MOMLIFE STRUGGLES

Kim Jacobs - 07/05/2017
mom-struggles-moeder

Het is bijna moederdag. Dé perfecte dag om alle moeders in het zonnetje te zetten. Want wat zou de wereld zijn zonder al het moois wat mama’s te bieden hebben? Ikzelf geniet elke dag van het moederschap en van alle perfecte momenten die erbij komen kijken.

Maar laten we eerlijk zijn, het leven van een mama is niet altijd rozengeur en maneschijn. Ikzelf ben negen maanden geleden voor het eerst moeder geworden en heb – vooral in het begin – regelmatig met mijn handen in het haar gestaan. Dus wie denkt dat ik een super zelfverzekerde mama ben, die alles altijd onder controle heeft. Think again! Vandaag deel ik 10 struggles die ik heb meegemaakt en die volgens mij heel herkenbaar zijn voor veel mama’s.

#momlife winactie

Ben je ook mama of mama to be en zijn deze momlife struggles herkenbaar voor je? Upload een foto van een herkenbaar, grappig moment van jezelf of van een andere mama met haar kindje en doe mee met de #momlife moederdagcampagne van Prénatal. Onder de leukste inzendingen verloot Prénatal 15 mommy-makeovers bij Rob Peetoom incl. Prénatal cadeaukaart t.w.v. €100,- !!

Meedoen kan tot en met 14 mei via momlifebyprenatal.nl. De winnaars worden in de daaropvolgende week door Prénatal bekend gemaakt.

Uiteraard ben ik benieuwd of de momlife struggles die ik heb benoemd herkenbaar zijn voor je!?

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.