Win: onvergetelijk weekend met 3 vriendinnen

Kim Jacobs - 19/05/2017

Dames opgelet! Ik heb echt – maar dan ook écht – een geweldige winactie voor jullie! Een winactie die niet alleen leuk is voor jezelf, maar ook voor je vriendinnen. Opel geeft namelijk een geheel verzorgd weekend vol bijzondere bestemmingen en bizarre uitersten weg aan een vriendinnengroep.

Destination Good Life Weekend

Het Destination Good Life Weekend (hoe leuk is deze naam bedacht!?) staat in het teken van verschillen, want niemand is hetzelfde en vindt precies hetzelfde leuk. Kijk maar eens naar je eigen vriendinnengroep, ieder persoon is uniek en heeft haar eigen interesses. Daarom neemt Opel jullie (mét de nieuwe Opel Crossland X) mee op de meest uiteenlopende avonturen. Van stylish in de stad tot campinglife en van relaxt eten tot een pittige work-out. Alles kan en mag.

Daarnaast kunnen jullie tijdens het weekend kennis maken met de nieuwe Opel Crossland X. De allereerste Duitse CUV die ik stiekem wel zou willen hebben. Mooi van buiten en vooral héél ruim van binnen. Want als ik heel eerlijk moet zijn was die driedeurs auto niet mijn beste idee… Sterker nog, ik heb structureel te weinig ruimte sinds ik mama ben!

opel-6

opel-2

Opel Crossland X

opel-1

Hoe kun je meedoen?

Meedoen aan de winactie is mega simpel en ook nog eens leuk! Het enige wat jullie hoeven te doen is een simpele test invullen via deze actiepagina. Jij begint en maakt het eerste deel van de test en vervolgens ontvang je een code die je beste vriendinnen kunnen gebruiken om de test af te maken. Door de uitkomsten van de test komt Opel te weten hoe jullie ultieme Destination Good Life Weekend eruitziet en kunnen ze een onvergetelijk weekend voor jullie organiseren.

Alle inzendingen worden beoordeeld door een onafhankelijke jury die uiterlijk op 14 juli een winnaar bekend zal maken per email.

Succes!!

*dit artikel is i.s.m. Opel tot stand gekomen

3 comments

Leave a comment