Vlogs

De avonturen van Ilonka en Kim

Vlog 95: dreumes proof kerstboom

Kim Jacobs - 14/12/2017
dreumes-proof-kerstboom-blog-alboe

In vlog 95 verras ik mijn vriendin Sanne met een prachtig set van Zinzi, tuigen we onze kerstboom dreumes proof op, krijgt Mila een bureau voor in haar speelhoek en ga ik door de sneeuwstorm naar Amsterdam voor een interview met Mama is Alles. Oh en JA… ik HAAT sneeuw. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vlog 94: opnames met De Huismuts & make-over

Kim Jacobs - 11/12/2017
vlog-94-blog

In vlog 94 krijg ik super mooie posters van Desenio, geef ik van 12 t/m 14 december 25% korting* op posters bij Desenio met code KIMJACOBS, heb ik leuke afspraken voor ALBOE.nl, sta ik urenlang in de file en komt Rachel van De Huismuts langs voor opnames voor haar nieuwe serie met Ouders van Nu. Kijk je gezellig mee? *Deze vlog is in samenwerking met Desenio …

Continue reading

28 weken zwanger | video update

Ilonka Smits - 10/12/2017
28-weken-zwanger-vlog-blog

Ik ben zwanger en daarom neem ik je vanaf nu elke zondag mee op zwangerschapsavontuur! In de zwangerschapsupdate van vandaag ben ik 28 weken zwanger, heb ik last van een griepje, krijg ik het kraampakket van CZ en koop ik iets voor mijn lekkende borsten.

Continue reading

Vlog 93: Mila’s eerste pakjesavond

Kim Jacobs - 07/12/2017
sinterklaas-vlog

In vlog 93 laat ik een mooi set zien dat ik van Zinzi heb gekregen voor een leuke samenwerking, geef ik een Retro horloge van Zinzi weg via Instagram en Facebook, spelen we het Sinterklaas dobbelspel, heeft de hele familie last van een vervelend virus en krijgt Mila cadeautjes van Sinterklaas tijdens haar eerste pakjesavond. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vlog 92: meer volume krijgen

Kim Jacobs - 04/12/2017
vlog-92-blog

In de nieuwe vlog komen Scarlet en Joyce van ik vrouw van jou borrelen, maken we een tekening voor Sinterklaas, krijgt mama een cadeau van Sofacompany, probeer ik meer volume in mijn haar te krijgen met schuim en Texture spray van Moroccanoil én geeft Sinterklaas één Little People Vriendelijke Trein weg via onze blog.

Continue reading

27 weken zwanger | video update

Ilonka Smits - 03/12/2017
27-weken-zwanger-vlog-blog

Ik ben zwanger en daarom neem ik je vanaf nu elke zondag mee op zwangerschapsavontuur! In de zwangerschapsupdate van vandaag ben ik 27 weken zwanger, ruim ik de commode in, vind ik dé perfecte winterjas en eet ik alléén maar lekkere dingen!

Continue reading

Vlog 91: twinnen met Mila

Kim Jacobs - 30/11/2017
twinning-noeser-free-a-girl

In vlog 91 gaan we naar de markt, koop ik nieuwe kleding voor mezelf, gaan we spelen bij Monkey Town en twinnen we met onze sweaters van nOeser. De sweaters van nOeser zijn gemaakt voor Free A Girl. Deze stichting zet zich in voor het bevrijden van meisjes uit de prostitutie. Free A Girl kan voor € 50,- een meisje bevrijden uit deze vreselijke omstandigheden. …

Continue reading

26 weken zwanger | video update

Ilonka Smits - 26/11/2017
26-weken-zwanger-blog

Ik ben zwanger en daarom neem ik je vanaf nu elke zondag mee op zwangerschapsavontuur! In de zwangerschapsupdate van vandaag ben ik 26 weken zwanger, zet ik de trolley van Ikea (RÅSKOG) in elkaar, gaan we shoppen bij Primark, organiseer ik de babyshower van mijn vriendin Moniek en bekijken opa & oma de baby voor de allereerste keer met de Babywatcher! Met kortingscode babywatcherXalboe krijg je …

Continue reading