Vlogs

De avonturen van Ilonka en Kim

Vlog 79: dreumes pubertijd?

Kim Jacobs - 16/10/2017
dreumes-puberteit-blog

In vlog 79 is Mila’s slaapritme flink verstoord, gaan we naar Prénatal voor opnames van een extra mommy video, eet Mila voor de allereerste keer een HAPPY MEAL en kom ik erachter of de dreumes puberteit echt bestaat… Kijk je gezellig mee?

Continue reading

20 weken zwanger | video update

Ilonka Smits - 15/10/2017
20-weken-zwanger-vlog-blog

Ik ben zwanger en neem je vanaf nu elke zondag mee op zwangerschapsavontuur! In de zwangerschapsupdate van vandaag ben ik 20 weken zwanger, maak ik maatlabels voor de babykleertjes en sorteer ik alle kleertjes die ik heb gekregen. Het is BIZAR VÉÉL!! Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vlog 78: Mila zegt mama

Kim Jacobs - 12/10/2017
mama-zeggen-vlog-blog

Dit is ZO BIJZONDER!! In vlog 78 zie en hoor je dat Mila MAMA kan zeggen, bestellen we online boodschappen bij Jumbo, gaat papa gezellig mee spelen bij Joepie in Breda, pimp ik een krukje en wordt Mila een beetje ziek. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vlog 77: genieten van de kleine dingen

Kim Jacobs - 09/10/2017
vlog-77-blog

In de nieuwe vlog test ik de EZVIZ C6B camera in Mila’s babykamer, gaan we spelen bij Monkey Town, maak ik een heerlijke fruit smoothie voor Mila, bereidt Mila een heerlijke maaltijd voor mama en laat ik zien hoe ik mijn Instagram foto’s maak en bewerk. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

19 weken zwanger | video update

Ilonka Smits - 08/10/2017
babykamer-shoppen-blog-alboe

Ik ben zwanger en daarom neem ik je vanaf nu elke zondag mee op zwangerschapsavontuur! In de zwangerschapsupdate van vandaag ben ik 19 weken zwanger, kiezen Stefan en ik een babykamer voor onze uk en koop ik babykleertjes bij AliExpress. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

De commode van onze dreumes

Kim Jacobs - 04/10/2017
commode-tour-alboe-blog

Omdat ALBOE.nl deze maand twee jaar bestaat, plaats ik elke woensdag een extra mommy video op ons YouTube kanaal! In de eerste video geef ik een rondleiding in de commode van onze dreumes en laat ik tot in de detail zien wat er in de commode zit. Kijk je gezellig mee?

Continue reading