Vlogs

De avonturen van Ilonka en Kim

Vlog 136: Mila heeft de waterpokken

Kim Jacobs - 18/06/2018
vlog-136-blog

In vlog 136 krijgt Mila de waterpokken, genieten we weer van HelloFresh (met code ALBOE25 krijg je €25 korting op je eerste box via deze link), gaan we naar de Efteling, vertelt coach Grace over Maternity Mindset en laat ik zien hoe ik Mila op mijn rug draag. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vakantievlog: Natuurhuisje in het bos

Kim Jacobs - 11/06/2018
natuurhuisje-blog-vlog

In deze vakantievlog ga ik samen met opa, oma en Mila naar een Natuurhuisje middenin het bos in Harfsen. Ook bezoeken we de Apenheul, genieten we van de natuur en gaan we naar het mooie Zutphen! Omdat ik Natuurhuisje fan ben mag ik 1x €250 cashback geven! Je maakt kans op €250 als je vóór 26 juni een vakantie boekt via deze link.

Continue reading

Vlog 134: potje plassen & slaapstress

Kim Jacobs - 04/06/2018
vlog-134-blog

In vlog 134 zit Mila in een dreumes slaapstress fase, gaan we naar Blijdorp, deel ik leuke Roy en Mila momentjes, vertelt Ilonka hoe ze Stefan heeft leren kennen, gaan we shoppen bij H&M en vertel ik over Mila’s eerste plasje op het potje! Kijk je gezellig mee?  

Continue reading

Vlog 132: hoe Roy en ik elkaar ontmoet hebben

Kim Jacobs - 28/05/2018
vlog-132-blog

In deze vlog vertellen Ilonka en ik hoe het gaat met Modifast en Weight Care, krijgt Ilonka een heel leuk cadeau, spelen we met onze Zoef Zoef dieren, gaan we naar de Havenfeesten en vertel ik hoe Roy en ik elkaar ontmoet hebben. Benieuwd naar hoe mijn dagmenu er zo’n beetje uitziet? Hier vind je mijn Weight Care dagmenu.

Continue reading

Vlog 131: samen een tattoo laten zetten

Kim Jacobs - 21/05/2018
tattoo-laten-zetten

In vlog 131 laten Ilonka en ik een tattoo zetten bij Creet Ink in Breda, viert Ilonka haar eerste moederdag, krijgt Mila het Magiboek van VTech, showt Ilonka haar Mutsy i2 Heratage kinderwagen en zijn we aanwezig bij de boeklancering van Scarlet en Joyce! Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vakantievlog: overnachten op de boerderij

Kim Jacobs - 17/05/2018

Twee weken geleden vertrokken Ilonka en ik op een zonnige dag naar een Natuurhuisje in Beugen. Een dorp in ons mooi Brabant. Bij aankomst werden we met open armen ontvangen door de onwijs vriendelijke en gastvrije Danny en Bastiaan. We kregen een rondleiding en leerden de mooie paarden van het gezin kennen. Het splinternieuwe huisje waarin we verbleven ligt op het erf van de verhuurders. …

Continue reading