Vlogs

De avonturen van Ilonka en Kim

Vlog 63: naar de dierentuin

Kim Jacobs - 17/08/2017
dierentuin-vlog-blog

In vlog 63 gaan we naar de dierentuin in Amersfoort, krijg ik een mooi pakket van belVita, neemt Ilonka de zwangerschapsaankondiging op, gaan we op stap en koopt Mila nieuwe Zoef Zoef diertjes van haar verjaardagsgeld. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vlog 62: Mila’s eerste verjaardag vieren

Kim Jacobs - 14/08/2017
eerste-verjaardag-vlog

In vlog 62 versieren we onze tuin, vieren we Mila’s eerste verjaardag, krijgt Mila een prachtige taart en maakt Juliette een prachtige fotoreportage voor ALBOE.nl. Kijk je gezellig mee? Wil je ook een mooie shoot van je kinderen, je gezin, je hele familie of misschien van jezelf voor zakelijke doeleinden? Op de site van Lief Klein Geluk fotografie vind je alle info én het portfolio …

Continue reading

ZWANGER na een heftige miskraam

Ilonka Smits - 13/08/2017
zwanger-na-miskraam-blog

Op 27 mei 2016 ben ik in het huwelijksbootje gestapt met mijn grote liefde Stefan. Kort na de bruiloft ben ik gestopt met de pil en in oktober 2016 raakte ik voor de eerste keer zwanger. We waren zielsgelukkig. Jammer genoeg eindigde mijn zwangerschap in een miskraam. Na een heftige periode zijn we er in juni 2017 achter gekomen dat we in februari 2018 ons eerste kindje verwachten. In deze …

Continue reading

Vakantie vlog: eerder naar huis

Kim Jacobs - 09/08/2017
vakantie-vlog-7-blog

Wij zijn ruim 15 dagen naar Eurocamping in Sant Antoni geweest en nemen je in de vakantie vlogs mee op camping-avontuur! In de zevende vakantie vlog pakken we onze spullen in, geeft Kim een caravan tour en reizen we terug naar Nederland. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vakantie vlog: uit eten met een dreumes

Kim Jacobs - 08/08/2017
vakantie-vlog-6-blog

Wij zijn ruim 15 dagen naar Eurocamping in Sant Antoni geweest en nemen je in de vakantie vlogs mee op camping-avontuur! In de zesde vakantie vlog heb ik behoorlijk pech, gaan we naar een groot winkelcentrum in Gerona, geef ik een rondleiding op de camping en gaan we uit eten met onze dreumes. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vakantie vlog: nooit meer harsen?

Kim Jacobs - 07/08/2017
vakantie-vlog-5-blog

Wij zijn ruim 15 dagen naar Eurocamping in Sant Antoni geweest en nemen je in de vakantie vlogs mee op camping-avontuur! In de vijfde vakantie vlog heeft Kim bikinilijn issues, gaan we naar het strand, krijgt Mila een mega schattig jurkje en gaan we naar de kermis in Platja d’Aro. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vakantie vlog: nog meer cadeautjes

Kim Jacobs - 06/08/2017
vakantie-vlog-4-blog 2

Wij zijn ruim 15 dagen naar Eurocamping in Sant Antoni geweest en nemen je in de vakantie vlogs mee op camping-avontuur! In de vierde vakantie vlog regent het pijpestelen, kopen we nog meer cadeautjes voor Mila, verkennen we Sant Antoni, eten we tapa’s, oefent Mila stapjes met papa en koken we een professionele maaltijd (uhum). Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vakantie vlog: Mila’s eerste verjaardag

Kim Jacobs - 05/08/2017
vakantie-vlog-3-blog

Wij zijn ruim 15 dagen naar Eurocamping in Sant Antoni geweest en nemen je in de vakantie vlogs mee op camping-avontuur! In de derde vakantie vlog vieren we Mila’s eerste verjaardag, gaan we op zoek naar een taartje en komt ons vriendinnetje Kylie gezellig op visite voor Mila’s verjaardag. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vakantie vlog: zelf watermeloen eten

Kim Jacobs - 04/08/2017
vakantie-vlog-2-blog

Wij zijn ruim 15 dagen naar Eurocamping in Sant Antoni geweest en nemen je in de vakantie vlogs mee op camping-avontuur! In de tweede vakantie vlog gaan we naar de markt in Sant Antoni, eten we Paella met Mila, bezoeken we Cale El Golfet, eet Mila zelf watermeloen en gaan we naar de mini disco! Kijk je gezellig mee?

Continue reading