Vlog 39: ik ben te ver gegaan

Kim Jacobs - 06/04/2017
vlog-kim-jacobs-alboe

Het is vandaag donderdag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe mama vlog! In vlog 39 gaan Ilonka en ik naar Amsterdam voor het Unliver Beauty event, werk ik voor ALBOE.nl en kom ik erachter dat het een tandje minder mag…

Kijk je mee?

3 comments

 1. Goed dat jezelf door had dat je in overdrive ging en super dat je een stapje terug ging! Iedereen heeft wel eens een momentje waarop het allemaal wat te veel wordt… Die langere zwarte bomberjack staat je heel erg goed, Kim! 🙂

 2. Lieve Kim, ik kijk erg graag naar je vlogs en geniet van je vrolijkheid.

  Ik snap heel goed dat je zoveel mogelijk voor Alboe wilt doen, maar het leven bestaat ook uit “leven” en niet alleen uit werken en anderen tevreden houden. Je mag best eens een pauze nemen, daar hoef je je echt niet schuldig over te voelen.
  Een keer een weekje geen vlogs mag best hoor.
  Je trouwe volgers zullen je gewoon blijven volgen en die zullen dat best snappen.
  En hoewel ik de “2x in de week vlogs” erg leuk vind, was ik ook altijd al tevreden met 1 vlog per week. Denk aan jezelf.

  Een kleine (maar zeer effectieve) tip: neem een schoonmaakster. Dat zal je ook al veel rust/tijd geven.

Leave a comment