Vlog 38: zomerkleertjes shoppen voor Mila

Kim Jacobs - 03/04/2017

Het is vandaag maandag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe mama vlog! In vlog 38 laat onze lieve baby Mila zien hoe goed ze kan staan, werk ik heel veel voor ALBOE.nl, nemen we een kijkje bij TK Maxx in Rotterdam en shop ik nieuwe zomerkleertjes voor Mila.

Kijk je gezellig mee?

5 comments

 1. Je bent echt de leukste mamma vlogger van de wereld en mila is zo
  Schattig en cute ga door met youtube je bent de beste van de hele youtube wereld 😍😊

 2. ik vind het zo leuk he dat je nu 2x in de week een vlog online zet! ik verheug mij er elke keer op! wat een mega schattige dingen heb je voor Mila gekocht. toevallig heb ik ook dat nijntje jurkje laatst bij C&A gehaald, die is echt zo leuk! waar is dat speelgoedding (het lijkt wel een jungle?) van Mila van en hoe heet dat? Ik wil die ook even opzoeken voor mijn dochtertje! Misschien heb je het ooit in je vlogs wel eens gezegd, maar dat is alweer zo lang geleden! (volgens mij rond sinterklaas/kerst??)

 3. Super leuk dat je nu 2 keer in de week te zien bent!
  Erg leuk om meer van je struggels voor de zorg voor Mila te zien ook. Herken er veel in. Zelf ben ik niet heel erg van het shoppen en dergelijke, vind het vooral heel leuk om te zien hoe je het mama zijn ervaart, doet en combineert met werk en vanalles. Lijkt of je daar nu meer van laat zien, heerlijk!
  Waar vind je de tijd om je nagels te doen enzo? Haha 😜
  Elke week weer genieten, bedankt!

Leave a comment