Vlog 128: Mila doet mijn make-up

Kim Jacobs - 07/05/2018
vlog-128-blog

In vlog 128 ga ik naar het Stokke event, krijgt Mason zijn eerste prikjes, plaatsen we een nieuw dak, verstuur ik pakketjes voor de ALBOE shop en doet Mila mijn make-up! Kijk je gezellig mee?

4 comments

  1. Ik moest al lachen met de foto maar als ik de beelden zag lag ik bijna van mijn stoel GE-WEL-DIG !
    Nog veel plezier en een fijne week !

  2. Lief hoe Mila “wauw” zegt bij het doen van je make – up! 🙂 En wat fijn dat Mason zijn prikjes meevielen! Het ziet er zo’n lief mannetje uit! X

  3. Wat betreft het zo enorm erger worden van de bijziendheid heb ik nog een opmerking. Het komt niet vaak voor dat myopie bij een volwassen in een korte tijd de ogen zo snel verergert. Het is vind ik een reden om door te verwijzen naar een oogarts of een optometrist. Het kan zijn dat door veel dichtbij kijken en veel computerwerk de oogspieren als het ware verkrampt zijn en dat geeft het zelfde effect als sterkere bijziendheid. Dat is gemakkelijk te onderzoeken door het indruppelen van atropine druppels. Daarmee vergroten de pupillen en wordt de accommodatie tijdelijk stilgezet. Als dan de ogen worden opgemeten, meet je zeker de juiste sterkte. Het is op die dag wel nodig een zonnebril mee te nemen, omdat je ogen zeer lichtgevoelig worden. En voor het lezen zal je dan je bril af moeten zetten. Maar als je geluk hebt kan je na goede oogtraining een deel van de myopie terugdringen.
    Ik zou je zeker adviseren dat nog een keer te laten nakijken bij een optometrist of oogarts. Succes ermee! H. Herpschlep

Leave a comment