Over ALBOE.nl

Maak kennis met de dames van ALBOE.nl

mama-blog-youtube-alboe

al-boe [je spreekt het uit zoals je het schrijft]; staat voor (al) a little (boe) bit of everything.

“ALBOE.nl is dé mama blog over alles wat het leven leuker maakt”, een passende slogan voor een positieve blog die over allerlei uiteenlopende onderwerpen gaat.

ALBOE.nl werd op 21 oktober 2015 opgericht door beste vriendinnen Kim Jacobs en Ilonka Smits. Op het moment dat ALBOE.nl werd opgericht was Kim geen onbekende in de Nederlandse blogger scene, Kim is namelijk al vanaf 2009 actief als fashionblogger. Een blogger van het eerste uur dus.

Hoewel Kim met liefde en plezier heeft geblogd op haar vorige blog (All About The Style), kwam ze tot de conclusie dat enkel bloggen over mode en stijl niet voldoende was. “Na zes jaar actief te zijn geweest als fashionblogger raakte mijn passie en motivatie op. Mijn fashionblog en ik hadden onze beste tijd gehad.”, aldus Kim.

In 2015 werd het tijd voor een volwassen stap. Kim zocht een gezellige partner waarmee ze haar passies kon delen en deze partner vond ze in haar beste vriendin Ilonka. Samen bedachten ze de naam ALBOE.nl en creëerde ze een geheel nieuwe blog.

Wat vind je op ALBOE.nl?

ALBOE.nl richt zich op vrouwen die geïnteresseerd zijn in zwangerschap, moederschap, gezinsleven, interieur, mode, lifestyle en dingen die het leven leuker maken. Wekelijks vind je persoonlijke verhalen, reviews, shoplogs, recepten, tips en video’s.

Waar vind je ALBOE.nl?

ALBOE.nl is uitgegroeid tot veel meer dan alleen een blog. Met één van de grootste mama-YouTube kanalen van Nederland, een interactief Instagram account, een positieve blog en allerlei social media kanalen zoals Facebook, Twitter en Pinterest is ALBOE.nl over heel het web te vinden.

Wie zijn de dames achter ALBOE.nl?

ALBOE.nl is een product van beste vriendinnen Kim Jacobs en Ilonka Smits. Al sinds 1997 onafscheidelijk en nu ook partners in crime op ALBOE.nl.

kim jacobs alboe.nl

Kim Jacobs | owner ALBOE.nl
Mama van Mila Sofia, verliefde vriendin en YouTube verslaafde Kim Jacobs blogt en vlogt wekelijks over haar leven als jonge mama. Op ALBOE.nl schrijft ze o.a. over zwangerschap, moederschap, voeding, interieur en mode. Daarnaast plaatst ze wekelijks twee video’s op het YouTube kanaal van ALBOE.nl. Alle blogs van Kim >>


 

ilonka Smits

Ilonka Smits | blogger
Liefdevol verpleegster, ebay addict en hopeloze romanticus Ilonka blogt wekelijks voor ALBOE.nl, ze schrijft o.a. over shoppen, mode, lifestyle en eBay. Ook Ilonka verschijnt regelmatig op het YouTube kanaal van ALBOE.nl. Alle blogs van Ilonka >>


 

gwen blogger

Gwen Baijens | gastblogger
Dit is Gwen, een bezige bij die nooit stil zit omdat ze altijd bezig is met haar “lifestyle” en met die van anderen. Als ze niet bezig is met haar eigen bedrijfje houdt ze zich bezig met sport, dansen, yoga, recepten bedenken en verantwoorde voeding. Op ALBOE.nl blogt Gwen over haar passies: voeding, gezondheid, beweging én natuurlijk ontspanning. Alle blogs van Gwen >>


 

Wil je duizenden vrouwen en mama’s tussen 18 en 45 bereiken? Neem dan zeker een kijkje op onze pagina over adverteren bij ALBOE.nl.