Mijn week in foto’s | vakantie editie

Kim Jacobs - 16/05/2017
strand-kim

Als je ALBOE.nl volgt is het je vast niet ontgaan dat Ilonka, Mila en ik tijdens de meivakantie op vakantie zijn gegaan naar Spanje. Naar La Pineda – een badplaats naast Salou – om precies te zijn. We hebben veel gewandeld, lekker gegeten, geshopt en uiteraard gespeeld met Mila. We kijken ontzettend goed terug op de eerste vakantie met Mila en hebben optimaal genoten van onze tijd in het mooie Spanje. Vandaag delen we onze vakantiefoto’s in de vakantie editie van mijn week in foto’s.

Estival park

estival park

Tijdens onze vakantie verbleven we in het mooie Estival Park. Een groot complex dat bestaat uit drie hotels, een spa, sportcentrum, sportvelden, appartementen en een hoop zwembaden. Alle tuinen, hotels en zwembaden worden elke dag tot in de puntjes verzorgd en zien er dan ook prachtig uit. Het complex is op (zeer korte) loopafstand van het strand en de boulevard.

La Pineda

La Pineda heeft ten opzichte van Salou een kleine, minder bruisende boulevard. Minder leuk voor mensen die graag de drukte opzoeken, maar heerlijk voor mensen die van rust houden. Het strand van La Pineda is erg mooi en in het hoogseizoen een stuk rustiger dan het strand van Salou.

Salou

Salou is veel meer dan zon, zuipen, ziekenhuis. Het is een prachtige badplaats waar je lekker kunt eten, wandelen, zwemmen én kunt genieten van prachtige Spaanse architectuur.

Cambrils

Cambrils is een klein vissersdorpje met sfeervolle, typisch Spaanse smalle straatjes. Je vindt er gezellige terrasjes, restaurants, leuke winkels en uiteraard de haven van Cambrils.

Cap Salou

Cap Salou is een wijk van Salou waar je veel appartementen, hotels en super mooie stranden vindt. Zeker een bezoekje waard als je in de buurt van Salou bent!

Lekker eten

Jep, bij vakantie hoort uiteraard lekker eten! Wat hebben wij genoten.

Tot volgende week?

IMG_1605

Dat was ‘m dan! Ik hoop dat je het leuk vond en dat je volgende week weer gezellig meekijkt naar mijn week in foto’s. Heb je nog tips of suggesties? Hou je vooral niet in en laat gezellig een reactie achter.

3 comments

  1. Hey Kim, prachtige foto’s zeg! Enkele weken geleden heb ik per toeval het youtube kanaal ontdekt van Alboe.nl.. (en inmiddels ook de blog) Super leuk om te zien hoe jij gegroeid bent in de rol van het moederschap. Het was een feestje om naar alle vakantie vlogs te mogen kijken, gewoon omdat je zo ‘lekker normaal’ bent. Keep up the good work! Fijne dag <3

Leave a comment