Mijn week in foto’s #7

Kim Jacobs - 18/04/2017
mijn-week-24

In het rubriek mijn week in foto’s deel ik spontane, persoonlijke foto’s van mijn leven als mama, vriendin, blogger en levensgenieter.

Mijn week in foto’s

Persreis met Ella’s Kitchen

mijn-week-1

mijn-week-4

mijn-week-3

mijn-week-5
mijn-week2

mijn-week-13

mijn-week-22

Leuk, leuk en nog eens leuk! Vrijdag 7 april ging ik naar het hoofdkantoor van Ella’s Kitchen in Engeland. Het kantoor bevindt zich niet in de drukke stad, maar op het platteland. Het hoofdkantoor wordt ‘The Barn’ genoemd en is ontzettend vrolijk, kleurrijk en inspirerend.

mijn-week-fotos-2

Oh, en ik nam uiteraard souveniertjes mee voor Mila en de kindjes bij de gastouder.

Mama’s verjaardag

mijn-week-fotos-3

mijn-week-fotos-4

mijn-week-fotos-5

mijn-week-fotos-6

mijn-week-fotos-7

mijn-week-fotos-8

mijn-week-fotos-9

mijn-week-fotos-10

mijn-week-fotos-11

mijn-week-fotos-12

Op 8 april vierden we mijn zesentwintigste verjaardag. Het was een super relaxte dag. We gingen gezellig plantjes kijken en lunchen bij Life & Garden en ’s avond kwamen familie en vrienden op bezoek voor een lekkere borrel.

Mila’s lookbook

mijn-week-fotos-13

mijn-week-fotos-14

mijn-week-fotos-15

De dag na mijn verjaardag ben ik begonnen met het opnemen van het spring/summer babykleding lookbook dat ik in samenwerking met Prénatal heb gemaakt voor op ons YouTube kanaal. Ik ben ontzettend trots op het eindresultaat!

Thuiswerkende mama

mijn-week-fotos-16

mijn-week-fotos-20

De rest van de week stond voor mij in het teken van ALBOE.nl. Aangezien we maandag 24 april op vakantie gaan, heb ik fanatiek vooruit gewerkt.

Uitstapje met Kelly

mijn-week-24

Afgelopen donderdag ging ik samen met collega en vriendin Kelly naar Den Bosch voor een ontzettend leuk evenement. Volgende week vertel ik hier meer over en deel ik een uitgebreid fotoverslag!

Tot over drie weken?

mijn-week-fotos-21

Maandag 24 april vertrek ik met Mila en bff Ilonka naar Spanje! Daarom verschijnen er komende twee weken géén fotodagboeken online op ALBOE.nl. Deze week plaats ik een aangepast publicatieschema op de blog zodat je precies weet wat, wanneer online komt 🙂

Hopelijk tot over drie weken.

3 comments

Leave a comment