Mijn week in foto’s #6

Kim Jacobs - 11/04/2017
week-in-fotos-16

In het rubriek mijn week in foto’s deel ik spontane, persoonlijke foto’s van mijn leven als mama, vriendin, blogger en levensgenieter.

Mijn week in foto’s

Lunchen

week-fotos-11

week-fotos-22

Altijd gezellig! Lunchen met onze kleine meid, familie en vrienden.

Shoot

week-in-fotos-13

week-in-fotos-14

week-in-fotos-16

week-in-fotos-18

week-in-fotos-15

week-in-fotos-174

week-in-fotos-155

week-in-fotos-7

Ik vind het heerlijk om foto’s met mijn spiegelreflex camera te maken, zo bijzonder dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken.

week-in-fotos-118

Oh, en beter laat dan nooit… Mila’s 8 maanden mijlpaal foto!!

Unilever Beauty event

week-in-fotos-9

Samen met Ilonka ging ik naar het Unilever Beauty event dat werd georganiseerd in hartje Amsterdam. Ik droeg een casual outfit met een roze sweater die perfect bij de muur van de parkeergarage past. Dus ja, dan moet je op de foto 😉

roze-muur

De hippe roze muur 😉

week-fotos-32

Heerlijke drankjes bij het Beauty event.

dagboek

Oh, en bubbels uiteraard!!

week-in-fotos-11

Zwitsal presenteerde een heerlijk product tijdens het event: Zwitsal conditioner!

Maandag wasdag

fotos-week-1

Grapje, het was geen maandag 🙂 maar wel een dag vol huishoudelijke klusjes en volle wasmachines.

Bij de voetbal

week-fotos-12

Zondag gingen we gezellig bij de voetbal kijken. Het was een heerlijk zonnige dag!

mijn-week-mila-papa

Vader en dochter. Hoe schattig!?

Mila is ziek

mijn-week-foto-23

week-foto-s-55

week-in-fotos-3

week-in-fotos-6

week-in-fotos-5

week-in-fotos-2

De volgende dag was het gedaan met de pret. Onze lieve kleine meid werd middenin de nacht wakker, had bijna 40 graden koorts en heeft twee dagen als een dood vogeltje erbij gezeten. Hartverscheurend was het.

Tienermoeder

tienermoeder-1
Tijdens Mila’s dutjes heb ik samen met Hinke een blog geschreven over hoe het is om tienermoeder te zijn. Hinke vertelt dat ze moe wordt van het negatieve beeld dat de media schets over de gemiddelde tienermoeder en deelt haar kant van het verhaal. Het interview met Hinke heet ‘Tienermoeder zijn is fantastisch‘ en staat nu online op ALBOE.nl.

Tot volgende week?

nee-leren-zeggen

Dat was ‘m dan! Ik hoop dat je het leuk vond en dat je volgende week weer gezellig meekijkt naar mijn week in foto’s. Heb je nog tips of suggesties? Hou je vooral niet in en laat gezellig een reactie achter.

2 comments

  1. Och je hard breekt toch om je kindje zo ziek te zien? Ik vind het elke keer weer vreselijk en voel me op dat moment zelf dan ook totaal niet lekker.

Leave a comment