Mama vlogs

Kim vlogt over haar leven als mama

Klimmen tegen MS vlog #2

Kim Jacobs - 15/06/2017
klimmen-tegen-ms-vlog-alboe-kim

In de tweede Klimmen tegen MS vlog beklimt team ALBOE.nl de Mont Ventoux, delen we mooie en vooral emotionele momenten van kanjers die de berg beklimmen en zie je of het oma is gelukt om de berg 3x te beklimmen! Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Klimmen tegen MS vlog #1

Kim Jacobs - 12/06/2017
klimmen-tegen-ms-vlog-alboe-blog

In de eerste Klimmen tegen MS vlog reist Team ALBOE.nl naar Zuid-Frankrijk, geven we een rondleiding in onze prachtige accommodatie, hangen we de toerist uit in een oud Romeins dorpje en bereiden we ons voor op Klimmen tegen MS. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vlog 53: interieur make-over

Kim Jacobs - 08/06/2017
interieur-make-over-alboe

In vlog 53 show ik mijn nieuwe posters en lijsten van Desenio, geef ik onze slaapkamer een make-over én laat ik uiteraard het resultaat zien. Ik ben super benieuwd wat jullie ervan vinden! Morgen komen de before en after foto’s online!

Continue reading

Vlog 51: ben ik echt zo vrolijk?

Kim Jacobs - 01/06/2017
youtube-kanaal-kim-alboe

In vlog 51 beantwoord ik een aantal vragen die ik regelmatig krijg via YouTube. Ben ik echt zo vrolijk en positief? En ben ik onzeker over bepaalde zaken? Verder genieten we van een zonnig weekend. We gaan naar de kinderboerderij, Roy koopt ein-de-lijk een nieuwe bbq, Mila speelt in haar zwembad en ik train fanatiek voor Klimmen tegen MS. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vlog 49: leren eten met een vork

Kim Jacobs - 25/05/2017
vlog-baby-leren-eten

In vlog 49 leert Mila – die precies 10 maanden oud is – om zelf te eten met babybestek, kopen we een nieuwe laptop voor mijn werk, gaan we naar de speeltuin met de kindjes en deel ik vooral veel huiselijke momentjes. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vlog 48: bruiloft van het jaar

Kim Jacobs - 22/05/2017
vlog-familie-bruiloft-alboe

In vlog 48 deel ik veel leuke en vooral schattige Mila momentjes en gaan we naar dé bruiloft van het jaar! In speelpark Oud Valkenveen in Naarden stappen Prinses Playmobil en ridder Playmobil namelijk in het huwelijksbootje. Hoe romantisch? Kijk je gezellig mee?

Continue reading