Mama vlogs

Kim vlogt over haar leven als mama

Vlog 48: bruiloft van het jaar

Kim Jacobs - 22/05/2017
vlog-familie-bruiloft-alboe

In vlog 48 deel ik veel leuke en vooral schattige Mila momentjes en gaan we naar dé bruiloft van het jaar! In speelpark Oud Valkenveen in Naarden stappen Prinses Playmobil en ridder Playmobil namelijk in het huwelijksbootje. Hoe romantisch? Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vlog 47: daten in de ballenbak

Kim Jacobs - 18/05/2017
vlog-47-alboe

In vlog 47 nemen Ilonka en Kim een kijkje in het nieuwe huis, heeft baby Mila een (play) date in de ballenbak bij Monkey Town en probeert Kim de face gel van MayBeauty. Deze fijne gel van MayBeauty verwijdert dode huidcellen en zorgt ervoor dat je gezicht ontzettend schoon en zacht wordt. Daarnaast is het product niet getest op dieren en mag de gel ook gebruikt …

Continue reading

Vlog 46: baby kan praten !?

Kim Jacobs - 15/05/2017
vlog-efteling-baby

In vlog 46 testen Isis en ik een stoepkrijt set van Crayola in alle kleuren van de regenboog, kopen we nieuwe planten voor in de achtertuin en gaat baby Mila voor de allereerste keer naar de Efteling. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vakantie vlog 6: Mila op de schommel

Kim Jacobs - 09/05/2017
vakantie-vlog-zes-alboe-mama-blog

In vakantie vlog zes speelt baby Mila voor de eerste keer in de speeltuin. Ze gaat op de schommel en vindt de wip helemaal geweldig. Ook zie je dat de we genieten van een heerlijke cocktail in Salou en dat het eindelijk warm genoeg is om te zonnen. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vakantie vlog 1: met de bus naar Spanje

Kim Jacobs - 04/05/2017
vakantie-baby

Ilonka, Mila en ik zijn weer terug in ons koude kikkerlandje. We hebben een geweldige vakantie  gehad in het (jammer genoeg niet altijd) zonnige Spanje en hebben al onze avonturen voor jullie vastgelegd. In de eerste vakantie vlog laten we zien hoe de busreis van ruim achttien uur met onze baby van 9 maanden oud is gegaan. Spannend, spannend en nog eens spannend. Kijk je gezellig mee?

Continue reading