Mama vlogs

Kim vlogt over haar leven als mama

Vlog 44: indoor speeltuin met baby

Kim Jacobs - 24/04/2017
indoor-speeltuin-baby

Het is vandaag maandag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe mama vlog! In vlog 44 ga ik voor de allereerste keer naar een indoor speeltuin met onze baby van 9 maanden oud, maak ik een emotionele video voor Klimmen tegen MS en koop ik handige producten voor onze vakantie. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vlog 43: échte familie vlog

Kim Jacobs - 20/04/2017
familie-vlog-alboe

Het is donderdag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe mama vlog! In vlog 43 ga ik samen met collega blogger Kelly Caresse naar de officiële opneming van Dé Aspergewinkel in Den Bosch, genieten we met het hele gezin van het paasweekend en maken we een knutselwerkje voor opa’s verjaardag. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vlog 42: wat een boefje!

Kim Jacobs - 17/04/2017
vlog-mama-blog-kim-alboe

Het is vandaag maandag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe mama vlog! In vlog 42 neem ik een kijkje in het nieuwe huis van mijn schoonzus, ga ik samen met Ilonka naar Amsterdam, shoppen we nieuwe zomerkleding bij Primark en deel ik veel huiselijke momentjes met baby Mila. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vlog 41: persreis naar Engeland

Kim Jacobs - 13/04/2017
kim-bloemen-jarig

Het is vandaag donderdag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe mama vlog! In vlog 41 ga ik op bezoek bij Ella’s Kitchen in Engeland, vier ik mijn zesentwintigste verjaardag en bezoeken we de grootste Intratuin van Nederland.

Continue reading

Vlog 39: ik ben te ver gegaan

Kim Jacobs - 06/04/2017
vlog-kim-jacobs-alboe

Het is vandaag donderdag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe mama vlog! In vlog 39 gaan Ilonka en ik naar Amsterdam voor het Unliver Beauty event, werk ik voor ALBOE.nl en kom ik erachter dat het een tandje minder mag… Kijk je mee?

Continue reading

Vlog 38: zomerkleertjes shoppen voor Mila

Kim Jacobs - 03/04/2017
mama-vlog-vlogger-kim-jacobs

Het is vandaag maandag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe mama vlog! In vlog 38 laat onze lieve baby Mila zien hoe goed ze kan staan, werk ik heel veel voor ALBOE.nl, nemen we een kijkje bij TK Maxx in Rotterdam en shop ik nieuwe zomerkleertjes voor Mila. Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vlog 37: geitjes aaien met papa

Kim Jacobs - 30/03/2017
vlog-mama-vlogger-kim-jacobs-alboe

Het is vandaag donderdag en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe mama vlog! In vlog 37 ga ik naar een Italiaanse kook workshop, maken Ilonka en ik video’s voor ons YouTube kanaal, speelt Mila heel lief met Aiden, gaat papa Roy gezellig mee naar de kinderboerderij, eten we veel ongezonde dingen en krijg ik hulp in het huishouden (YAY). Kijk je gezellig mee?

Continue reading

Vlog 36: baby knapt op van warm bad

Kim Jacobs - 27/03/2017
vlog-36-alboe-kim-jacobs

Komende maand ga ik experimenteren met twee vlogs per week. Een vlog op maandag om 06.00 uur en een vlog op donderdag om 06.00 uur. Waarom? Wekelijks vlog ik ontzettend veel en omdat ik persoonlijk vind dat een vlog niet veel langer dan 25 minuten mag duren, schrap ik ontzettend veel leuke beelden. Daarom ga ik komende weken proberen om twee vlogs te maken waarin …

Continue reading

Vlog 35: stoppen met weekvlogs?

Kim Jacobs - 23/03/2017
mama-vlog-kim-jacobs-alboe

Oh man, ik vind het zo spannend om deze vlog met jullie te delen… In vlog 35 deel ik namelijk een belangrijke en (wat mij betreft) spannende mededeling over het YouTube kanaal van ALBOE.nl. Daarnaast gaan we weer zwemmen met Mila, genieten we van het zonnige weer, krijgt Mila een gepersonaliseerde Tripp Trapp van Stokke en maakt Ilonka sushi met een sushi bazooka!? Kijk je gezellig mee?

Continue reading