Mijn leven als thuiswerkende moeder

Kim Jacobs - 17/07/2017
thuiswerkende-moeder

In samenwerking met Nestlé Purina laat ik in deze prachtige video zien hoe mijn dag als thuiswerkende mama met een baby van 10 maanden oud en onze hond Bailey eruit ziet. Ik ben super trots op deze video en hoop dat jullie gezellig meekijken!

4 comments

  1. Ik kijk jou blogs al een paar maanden en ik vind jou echt een fantastisch mens en een super mama! Ik heb zelf nog geen kinderen maar ik vind het heerlijk om jou blogs te kijken😊

  2. Nestle is echt een afgrijselijk bedrijf.Wist je dat? Zo ontstond al in 1977 een wereldwijde boycot tegen het bedrijf, vanwege agressieve en misleidende marketing voor “Instant Formula” voor zuigelingen, een substituut voor borstvoeding. Met de zelfde argumenten die nu weer worden gebruikt bij de marketing van Pure Life, Nestlé’s watermerk voor de derde wereld: het is gezonder en het is veiliger. Ondertussen houdt de WHO (World Health Organisation) Nestlé mede verantwoordelijk voor de dood van jaarlijks 1,5 miljoen zuigelingen als gevolg van het ontraden van borstvoeding. Die baby’s sterven omdat de moeders de voeding eigenlijk niet kunnen betalen. Maar beinvloed door de reclame zijn ze bang om hun kinderen dat geweldige product te onthouden. Dus wordt de noodzakelijke dosis verdund met – vaak vervuild – water, waardoor baby’s sterven als gevolg van ondervoeding en infecties….

Leave a comment