Adverteren

Bereik duizenden mama's en vrouwen via ALBOE.nl

alboe-adverteren

ALBOE.nl is meer dan een blog, het is een online platform. Met één van de grootste mama-YouTube kanalen van Nederland, een interactief Instagram account en een positieve blog bereikt ALBOE.nl wekelijks tienduizenden vrouwen tussen 18 en 45 jaar.

Thema’s die voorbij komen op ALBOE.nl zijn: zwangerschap, moederschap, baby’s, kinderen, gezinsleven, interieur, mode, reizen, voeding en lifestyle.

Bereik en doelgroep

Multi-channel marketing, dat is de kracht van ALBOE.nl. Door het inzetten van verschillende kanalen – zoals de blog, YouTube, Instagram en Facebook  – bereiken we tienduizenden vrouwen via verschillende communicatiekanalen. Waarom? Elke doelgroep wil anders geïnformeerd worden. De een leest graag een blog, de ander kijkt liever een video en dan is er ook nog een groep die graag geïnformeerd wordt via Instagram en/of Facebook.

Blog

Op ALBOE.nl verschijnen wekelijks artikelen over onderwerpen zoals moederschap, zwangerschap, gezinsleven, voeding, shoppen, mode, interieur, gezondheid en het leven. Maandelijks wordt de blog door tienduizenden Nederlandse en Belgische vrouwen tussen 25 en 45 jaar bezocht.

YouTube

Elke maandag en donderdag plaatst Kim een vlog over haar échte leven als mama en elke zondag plaatst Ilonka een video over haar zwangerschapsavonturen. Maandelijks heeft het YouTube kanaal van ALBOE.nl gemiddeld 700.000 views.

Instagram

Blogger en vlogger Kim Jacobs is voor ALBOE.nl actief op Instagram. Op haar account (@kimjacobs) plaatst ze dagelijks foto’s van interieur, voeding, mamadingen, outfits en biedt ze een kijkje in haar leven als mama. Met haar interactief account met meer dan 25.000 volgers bereikt ze duizenden vrouwen per dag.

Adverteren op ALBOE.nl

Adverteren op ALBOE.nl is dé perfecte manier om een merk, product of dienst onder de aandacht te brengen bij tienduizenden vrouwen – die voornamelijk geïnteresseerd zijn die moederschap – tussen 18 en 45 jaar. ALBOE.nl biedt diverse opties: gesponsorde video’s, product placement, advertorials, social media posts, reviews, winacties en meer!

Enthousiast geworden over ALBOE.nl? Neem dan contact met ons op via info@alboe.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om onderstaand formulier te gebruiken.

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht